i4ware Software haves no open jobs but you can sent an open job application to i4ware Software via email to address info@i4ware.fi. i4ware Software will always looking for talented programmers to hire.

Required skills for applicant

 • PHP
 • MySQL
 • XHTML
 • JavaScript
 • XML
 • CSS
 • Subversion
 • Java
 • Linux Servers
 

3 Responses to Carees

 1. Löysin Ohjelmointiputkan sivuilta työpaikkailmoituksenne koskien koodarin avointa työpaikkaa ja olisin kiinnostunut kuulemaan lisää kyseisestä työmahdollisuudesta.

  Työskentelen tällä hetkellä Talokeskus yhtiössä järjestelmäasiantuntijan tehtävissä. Työkuvaani kuuluu Windows- ja Linux-palvelimien ylläpito ja mikrotuki. Lisäksi ylläpidämme palvelimilla pyöriviä sovelluksia kuten Tampuuri-järjestelmää. Töissä käytän aikaani kehittämällä työkaluja palvelimien ylläpitämisen helpottamiseksi Pythonilla ja PHP:lla. Olen ollut kehittämässä Agenteqille asiakaspalaute-kyselyä ja palvelimien monitorointityökaluja. Olen myös osa-aikaisesti töissä Mentoraidilla jossa vastaan Linux- palvelimien ylläpidosta ja palveluiden kehittämisestä PHP:lla. Työssäni ole käyttänyt CodeIgniter-frameworkia palveluiden kehittämiseen.

  Luonteeltani olen joukkuepelaaja ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Olen nopea omaksumaan asioita ja soveltamaan niitä käytännössä. Ylläpidän ammattitaitoani seuraamalla nykytekniikan kehittymistä eri julkaisuista ja internet sivuilta. Uskon, että positiivisella asenteella, ahkeralla työnteolla ja omilla vahvuuksillani saavutan varmasti menestystä työssäni.

  Lisätietoa löytyy Linkedinistä: https://www.linkedin.com/in/siina-chavoshlu-b9a0b031/

  • Hei,

   Kiitos mielenkiinnosta.

   Odotan tällä hetkellä, että saan oman osani asiakkaan projektista tehtyä ja jos asiakas saa projektille rahoituksen niin sitten olisi työtä tarjolla hyvin pitkällä määräaikaisella sopimuksella ja projekti on koodattu tällä: http://confluence.i4ware.fi/display/IOS/Software+Development+Template

   Tuolla sivustolla on listattu Frameworkit mitkä pitää osata.

   Asia ei ole vielä varmaa ja asia riippuu siitä minkälaista tuntihintaa asiakas on valmis maksamaan minun yritykselle. Jos esim. tuntihintasi on liikaa verraten asiakkaan maksamaan tuntihintaan niin sitten en voi palkata ketään vaan minun on tehtävä projekti itse.

  • Onko tämä sinun oma yrityksesi? http://codec.fi/

   Olisimme kuitenkin tässä vaiheessa kiinnostuneita vain alihankintasuhteesta sillä meidän toiminta on niin pientä, että emme halua palkoista vuosi-ilmoitusvelvolliseksi ja maksaa vakuutuksia TyEL ja Työtapaturma- ja ryhmähenkivakuutus. Tuo edellinen eli Työtapaturma- ja ryhmähenkivakuutus on pakollinen jos maksamme sinulle yli 1200 € palkkaa / vuosi.

   Jos tuo yllä mainittu on oma yrityksesi niin älä vain ilmoita tuntihintaasi julkisesti täällä. Vaan lähetä se osoitteeseen matti.kiviharju@i4ware.fi privaattina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.