Palvelut

Suojaudu digitaalisia varoja ja vahvista liiketoimintaasi!

Oletko väsynyt taistelemaan jatkuvia roskapostihyökkäyksiä ja haittaohjelmia vastaan? Etsintä päättyy tähän! Kattavat tietoturvapalvelumme ovat täällä vahvistamaan verkkoläsnäoloasi ja suojaamaan arvokasta dataasi.

Tietoturvapalvelut:

  • SpamAssassinin asiantunteva määritys
  • Abusixin tekoälypohjainen roskapostin torjunta
  • Vankka haittaohjelmistosuodatus Linux-pohjaisille palvelimille

Asiantuntevalla SpamAssassinin määrityksellä ja uusimmalla Abusixin tekoälypohjaisella roskapostin torjuntatekniikalla voit sanoa hyvästit sähköpostilaatikon sotkulle ja tervehtiä siistimpää, turvallisempaa viestintäympäristöä. Hyvästit ajan haaskaukselle roskapostin seulomisessa ja keskity siihen, mikä todella merkitsee – yrityksesi kasvuun! Vankka haittaohjelmisto on räätälöity Linux-pohjaisille palvelimille, tarjoten vahvan suojan haittaohjelmia, kiristysohjelmia ja muita verkkouhkia vastaan. Voit levätä rauhassa tietäen, että palvelimesi on suojattu viimeisimmällä tietoturvatekniikalla.

SSL-sertifikaattien turvallinen konfigurointi

Vahva salaustaso

Käytä vähintään 2048-bittistä avainta SSL-sertifikaatissa ja turvallisia salaustekniikoita, kuten TLS 1.2 tai uudempia versioita.

Protokollat ja asetukset

Ota käyttöön vain turvalliset SSL/TLS-protokollat, kuten TLS 1.2 tai 1.3, ja poista vanhemmat ja haavoittuvat protokollat käytöstä.

HTTP Strict Transport Security (HSTS)

Määritä verkkosivustollesi HSTS-asetukset, jotka pakottavat selaimen kommunikoimaan aina HTTPS:llä.

Perfect Forward Secrecy (PFS)

Aktivoi Perfect Forward Secrecy (PFS) varmistaaksesi ainutlaatuisen salausavaimen jokaiselle istunnolle.

Sertifikaatin ketjun konfigurointi

Varmista, että SSL-sertifikaattisi ketju on asianmukaisesti määritetty ja voimassa.

OCSP-stapling

Ota käyttöön OCSP-stapling vähentämään verkkoliikenteen haavoittuvuutta.

SSL-sivuston tietoturvan skannaus

Suorita säännöllisiä SSL-skannauksia tarkistaaksesi mahdolliset tietoturva-aukot.

SSL Labs -työkalu

Käytä SSL Labs -työkalua arvioidaksesi sivustosi SSL-konfiguraatiota.

Ylläpitä korkeaa tietoturvan tasoa SSL-sertifikaattien asianmukaisella konfiguroinnilla.

WordPress-kehityspalvelut:

Haluatko perustaa tai tehostaa verkkoläsnäoloasi dynaamisella verkkosivustolla? WordPress-kehityspalvelumme ovat täällä toteuttamaan näkemyksesi. Olipa kyseessä tyylikäs yrityssivusto, värikäs verkkokauppapalvelu tai kiehtova blogi, WordPress-velhojemme tiimi luo räätälöityjä ratkaisuja ainutlaatuisiin tarpeisiisi.

Ohjelmistokehityspalvelut:

Ja niille, jotka haluavat mennä tavallisen yli, ohjelmistokehityspalvelumme ovat käytettävissäsi. Hyödyntämällä PHP:n, Reactin, TypeScriptin, JavaScriptin, Laravelin, SQL:n, MySQL:n, PostgreSQL:n ja React Nativin voimaa luomme innovatiivisia, skaalautuvia ja tulevaisuudenkestäviä ohjelmistoratkaisuja, jotka vievät yrityksesi eteenpäin.

Miksi valita meidät?

  • Asiantuntemus: Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, joilla on laaja kokemus tietoturvasta, WordPress-kehityksestä ja ohjelmistotekniikasta.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme henkilökohtaisia palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan tarkkoja tarpeitasi ja tavoitteitasi.
  • Uusinta teknologiaa: Pysymme askeleen edellä, hyödyntäen uusimpia edistysaskeleita tietoturvassa ja ohjelmistokehityksessä saavuttaaksemme vertaansa vailla olevia tuloksia.
  • Luotettavuus: Voit luottaa meihin luotettavasta tuesta ja tinkimättömästä sitoutumisestamme menestykseesi.

Älä jätä digitaalisia varojasi alttiiksi verkkouhkille. Liity kumppaniksemme tänään ja ota ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ja varmempaa tulevaisuutta yrityksellesi. Ota yhteyttä nyt saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja siitä, miten voimme vahvistaa verkkotoimintaasi!

Yhteydenotot: sales@i4ware.fi tai +358 40 8200 691.

Tutustu demon meidän tekemästä SDK:sta, jonka avulla ohjelmistohenkettasi ei tarvitse aloittaa täysin tyhjästä: https://saas.i4ware.fi/.

Työnäytteitämme